You are here

About us

Over Syngenta Flowers

Syngenta Flowers is wereldleider in duurzame bloemenproductie, dankzij onze expertise in geavanceerde genetica en veredeling. Onze focus ligt op potplanten, perkplanten en vaste planten in een breed scala van variëteiten. Wij bedienen professionele kwekers, distributeurs en retailers met state-of-the-art zaden, jonge planten en onbewortelde stekken, deskundig advies en training. 

Meer dan 2.300 gepassioneerde mensen brengen kleur in de wereld met innovatieve bloemenvariëteiten in een breed scala van gewassen. Als onderdeel van Syngenta, een wereldwijd bedrijf met een sterke focus op de zaadbusiness en veredeling, hebben wij toegang tot toonaangevende veredelingstechnologieën. Wij creëren waarde voor onze klanten door creatieve samenwerkingen met sterke partners. 

Wij richten ons op een betrouwbare levering van best-in-class producten van de beste kwaliteit aan onze klanten. Onze onafhankelijke gelicentieerde bewortelings- en verkooplocaties en onze regionale bewortelingslocaties bedienen onze klanten al tientallen jaren. 

Onze diepgaande kennis en uitgebreide kennis van pot- en perkplanten en de industrie helpen ons te voldoen aan de verschillende eisen van commerciële kwekers, retailers en consumenten. Dit wordt ondersteund door meer dan 150 jaar ervaring in de bloemenmarkt, in combinatie met onze sterke punten op het gebied van toeleveringsketen en onderzoek en ontwikkeling. 

Door uitmuntende service en efficiënte levering willen wij de leverancier bij uitstek zijn voor telers. 

Syngenta Groep 
Syngenta Flowers is onderdeel van de Syngenta Groep. De Syngenta Groep is een van 's werelds toonaangevende bedrijven met meer dan 48.000 werknemers in meer dan 100 landen die zich inzetten voor ons doel: het potentieel van planten tot leven brengen. Door wetenschap van wereldklasse, wereldwijd bereik en betrokkenheid bij onze klanten helpen wij de productiviteit van gewassen te verhogen, het milieu te beschermen en de gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.syngenta.nl.

Syngenta Flowers
Hoofdkantoor (EAME)
Syngenta Seeds B.V.
Westeinde 62
1601 BK Enkhuizen
Nederland

Contact us